Andrei Pavel - cel mai bun jucător de tenis din România în 2007

Andrei Pavel a fost desemnat, duminică, la Braşov, cel mai bun jucător de tenis din România în anul 2007, el fiind urmat în clasament de Victor Hănescu, în timp ce locul trei a revenit jucătoarei Raluca Ioana Olaru.

2 afișări
Imaginea articolului Andrei Pavel - cel mai bun jucător de tenis din România în 2007

Andrei Pavel - cel mai bun jucător de tenis din România în 2007

Celelalte locuri în ierarhia Federaţiei Române de Tenis (FRT) au fost ocupate de următorii jucători: 4. Sorana Cârstea, 5. Simona Halep, 6. Ciprian Porumb, 7. Cătălin Gârd, 8. Adrian Cruciat, 9. Monica Niculescu, 10. Edina Gallovits.

La ceremonie au fost prezenţi doar Adrian Cruciat, Sorana Cârstea, Victor Hănescu şi Andrei Pavel.

Premierea a fost făcută de antrenorii Florin Segărceanu, Adrian Marcu şi Ruxandra Dragomir.

"Sunt mândru că am reuşit să obţin un asemenea premiu, mai ales la vârsta pe care o am. Nu cred că la anul voi mai reuşi o asemenea performanţă, dar încă vreau să le fac viaţă grea celor din tenis", a spus Pavel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici