Andrei Stoica, K.O. de senzaţie la Londra, în gala Respect World Series

Luptătorul român Andrei Stoica a reuşit, sâmbătă seară, să câştige din prima repriză meciul împotriva portughezului Antonio Souza, de la categoria 95 kg, în a doua gală Respect World Series, desfăşurată la Londra, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

5505 afișări
Imaginea articolului Andrei Stoica, K.O. de senzaţie la Londra, în gala Respect World Series

Andrei Stoica, K.O. de senzaţie la Londra, în gala Respect World Series

"Sunt fericit, aveam nevoie de această reuşită. Mă bucur că am reuşit să aduc o nouă victorie României. Nu a fost un meci uşor, iar pregătirea intensă din ultimele luni a dat roade. De luni mă întorc la antrenamente, nu o să îmi iau vacanţă deocamdată. Voi avea un program competiţional bogat în acest an şi promit să dau tot ce e mai bun de fiecare dată când intru în ring. Nu pot să fiu fericit pe deplin din cauza accidentării fratelui meu. Ştiu că se întâmplă şi cunosc riscurile acestui sport. Sunt însă convins că Bogdan se va recupera repede", a declarat Andrei Stoica la finalul galei.

Bogdan Stoica a pierdut meciul cu Antonio Plazibat din Croaţia, la categoria 92 de kilograme, după ce s-a accidentat la glezna dreaptă în repriza a doua. Croatul a fost declarat câştigător prin KO tehnic.

Alin Panaite, preşedintele Respect World Series, a declarat: "Suntem mândri de ce am reuşit la Londra şi succesul acestei gale ne motivează să continuăm să investim şi să încercăm să facem din Respect World Series cel mai mare circuit din Europa".

Victorii de răsunet la Londra au mai înregistrat Benjamin Adegbuy, Ciprian Schiopu, Marian Rusu şi Andrei Leuştean.

Următoarea gală Respect World Series ar urma să se desfăşoare în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici