Andy Murray îl învinge pe Tomas Berdych şi mai are nevoie de un succes pentru a deveni lider mondial

Jucătorul britanic de tenis Andy Murray, ocupantul locului 2 ATP, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului Masters 1.000 ATP de la Paris, dotat cu premii totale de 3.748.925 de euro, după ce l-a învins pe cehul Tomas Berdych, locul 11 ATP, scor 7-6 (9), 7-5.

453 afișări
Imaginea articolului Andy Murray îl învinge pe Tomas Berdych şi mai are nevoie de un succes pentru a deveni lider mondial

Andy Murray îl învinge pe Tomas Berdych şi mai are nevoie de un succes pentru a deveni lider mondial

În vârstă de 29 de ani, Murray se află la doar o victorie distanţă de poziţia de lider mondial. Dacă se va impune în semifinale, britanicul îl va întrece pe sârbul Novak Djokovic, care avea nevoie să joace finala competiţiei de la Paris pentru a rămâne pe locul 1 ATP, dar a fost învins în sferturile de finală de croatul Marin Cilic, vineri, scor 4-6, 6-7 (2).

În semifinale, Murray îl va întâlni, sâmbătă, fie pe francezul Jo-Wilfried Tsonga, aflat pe locul 13 ATP, fie pe canadianul Milos Raonic, al cincilea jucător al lumii. Meciul dintre Tsonga şi Raonic este progamat vineri, în jurul orei 23:00.

Tot vineri, americanul John Isner, ocupantul locului 27 ATP, a obţinut calificarea în semifinale, fază în care va juca împotriva lui Marin Cilic, după ce l-a învins pe conaţionalul Jack Sock, clasat pe 24 ATP, scor 7-6 (6), 4-6, 6-4.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici