Andy Murray primeşte wildcard la Wimbledon

  • Andy Murray este unul dintre beneficiarii unui wildcard de la Wimbledon, au anunţat miercuri organizatorii.
  • Murray, de cinci ori câştigător la Queen's Club, a început perfect sezonul de iarbă.
  • L-a învins pe francezul Benoit Paire în 2 seturi, în primul său meci de simplu din martie.
147 afișări
Imaginea articolului Andy Murray primeşte wildcard la Wimbledon

Andy Murray primeşte wildcard la Wimbledon

Andy Murray a fost anunţat ca fiind unul dintre beneficiarii iniţiali ai unui wildcard pentru turneul de Grand Slam de la Wimbledon.

De două ori campion la turneul londonez, Murray a jucat marţi, la Queen's Club, doar al treilea meci din acest an în circuitul ATP. Britanicul este clasat pe poziţia 124 ATP, care nu-i permite să intre direct pe tabloul principal. 

Lui Murray i se vor alătura şi jucătorii britanici Katie Boulter, Jodie Burrage, Harriet Dart, Samantha Murray Sharan, Francesca Jones, Liam Broady, Jay Clarke şi Jack Draper, ultimul un tânăr în vârstă de 19 ani, care a câştigat luni primul său meci în circuitul profesionist, la Queen's.

Venus Williams, de cinci ori campioană la Wimbledon, şi spaniolul Carlos Alcaraz au primit, de asemenea, acces direct pe tabloul principal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici