Andy Murray s-a retras de la US Open

Andy Murray (nr. 324 ATP) a anunţat luni, în urma înfrângerii suferite în faţa lui Richard Gasquet (nr. 56 ATP), cu scorul de 6-4, 6-4, că nu va mai lua parte la US Open.

121 afișări
Imaginea articolului Andy Murray s-a retras de la US Open

Andy Murray s-a retras de la US Open

Andy Murray a jucat, luni, primul meci la simplu, de la Australian Open.

Britanicul a vorbit, după partida cu Richard Gasquet, despre participarea sa la US Open, unde a primit o invitaţie: ”Speram să pot aştepta mai mult timp pentru a vedea cum mă simt, până să accept invitaţia. Dar US Open şi-a anunţat invitaţii azi şi eu nu am simţit că pot lua o decizie înainte de meciul cu Richard Gasquet. Nu am vrut să accept invitaţia pentru că nu ştiam cum mă voi simţi după jocul de azi”.

”Deşi am făcut un meci bun, fizic, mi-am simţit picioarele grele spre sfârşitul meciului şi asta probabil nu se va schimba în câteva săptămâni”, a spus Murray, după meciul cu Richard Gasquet.

”Va dura ceva să revin la forma optimă şi nu am mai exersat la simplu, până recent. Am nevoie de timp şi asta nu se va schimba într-o săptămână sau de la un turneu la altul. A fost un proces îndelungat să ajung aici, dar, ca să ajung înapoi unde îmi doresc eu, va fi nevoie de timp şi de foarte multă muncă”, a mai spus britanicul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici