Angelica Muscalu s-a calificat în finala europeană de sărituri de la platformă

Sportiva română Angelica Muscalu (18 ani) s-a calificat miercuri în finala de sărituri de la platformă, la Campionatul European de Nataţie de la Roma 2022. Ea va concura tot miercuri în finală.

266 afișări
Imaginea articolului Angelica Muscalu s-a calificat în finala europeană de sărituri de la platformă

Sursa -Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern

După cele cinci sărituri din sesiunea de calificări de miercuri dimineaţa, sportiva pregătită de antrenorul Adrian Cherciu a totalizat 235.20 puncte şi a obţinut biletul pentru finala de după-amiază.

Finala de sărituri de la platformă, la feminin, are loc tot miercuri, după-amiază, de la ora 15:57, ora României.

Este un rezultat excelent pentru delegaţia României prezentă la Campionatul European de nataţie seniori de la Roma.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici