Angelique Kerber a învins-o pe Dominika Cibulkova în grupa roşie a Turneului Campioanelor

Jucătoarea germană de tenis Angelique Kerber (locul 1 în clasamentul mondial) a învins-o, duminică, pe sportiva slovacă Dominika Cibulkova (poziţia 8 WTA), scor 7-6 (5), 2-6, 6-3, în grupa roşie a Turneului Campioanelor de la Singapore, disputat în sală.

924 afișări
Imaginea articolului Angelique Kerber a învins-o pe Dominika Cibulkova în grupa roşie a Turneului Campioanelor

Angelique Kerber a învins-o pe Dominika Cibulkova în grupa roşie a Turneului Campioanelor

Partida a durat două ore şi 18 minute. Kerber a servit patru aşi şi a comis trei duble greşeli, iar procentajele de reuşită la serviciu au fost modeste (58% cu primul şi 52% cu al doilea). Kerber a câştigat deşi a reuşit mai puţine break-uri decât Cibulkova, patru comparativ cu cinci.

Angelique Kerber a câştigat ultimele cinci confruntări directe cu Dominika Cibulkova. Succesul de azi îi aduce lui Angelique Kerber 153.000 de dolari, bani acordaţi pentru fiecare victorie obţinută în grupe la Turneul Campioanelor, pe lângă 151.000 de dolari, cât primeşte fiecare jucătoare ajunsă în această fază a competiţiei.

Din grupa roşie a Turneului Campioanelor face parte din Simona Halep (locul 4 WTA), care a învins-o duminică pe americanca Madison Keys (7 WTA), scor 6-2, 6-4.

Marţi, Simona Halep o va întâlni pe Dominika Cibulkova, în timp ce Madison Keys va evolua în faţa liderului mondial, Angelique Kerber. Ordinea acestor meciuri urmează să fie stabilită de către organizatori.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici