Anghel Iordănescu, despre Cosmin Contra: Nu cred că selecţionerul trebuie să plece după acest joc

Anghel Iordănescu s-a declarat dezamăgit de evoluţia tricolorilor în meciul cu Suedia. Unul dintre cei mai mari antrenori din istoria României susţine că ne-am pierdut identitatea, dar spune că ar trebui să sperăm în continuare cât timp există şanse de calificare la Euro 2020.

80 afișări
Imaginea articolului Anghel Iordănescu, despre Cosmin Contra: Nu cred că selecţionerul trebuie să plece după acest joc

Anghel Iordănescu, despre Cosmin Contra: Nu cred că selecţionerul trebuie să plece după acest joc

Antrenor al României la Mondialele din 1994 şi 1998, dar şi la Europenele din 2000 şi 2016, Anghel Iordănescu este, cu siguranţă, o înaltă autoritate atunci când vine vorba de fotbal şi de România. Fostul tehnician a făcut o analiză echilibrată, dar dureroasă a ceea ce a văzut vineri seara pe Arena Naţională şi susţine că ne-am pierdut identitate.

„Pe mine m-a deranjat foarte mult această diferenţă clară de joc în favoarea suedezilor. Parcă suedezii erau o echipă latină, o echipă care face posesie de când sunt ei. O echipă cu iniţiativă, cu personalitate”, a spus Iordănescu la Digi Sport. Acesta a continuat şi susţine că diferenţa între România şi Suedia a fost una mare. „Nu mi-a plăcut maniera, diferenţa care a fost. Suedezii ne-au fost superiori. Noi n-am putut să ne ridicăm nici măcar la pretenţia că am făcut un joc bun. De mult n-a mai evoluat naţionala într-un aşa mod. E clar că trebuie să sperăm în continuare. Din păcate, în ultima perioadă noi doar sperăm”, a concluzionat trist fostul tehnician.

Acesta a vorbit şi de situaţia lui Cosmin Contra, despre care a spus că ar trebui să i se respecte contractul, asta chiar dacă acesta mai acoperă doar meciul pe care România îl va disputa luni seara în Spania.

„Selecţionerul a avut timp să cunoască jucătorii. Meciul de aseară a fost o decepţie, dar în niciun caz nu cred că selecţionerul trebuie să plece după acest joc. Haideţi să-i respectăm contractul şi după meciul cu Spania cei în măsură să analizeze să o facă. Până în decembrie trebuie să-i respectăm contractul”, a conchis fostul selecţioner.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici