Ania Monica Germaine Caill, locul 34 în cursa de coborâre a supercombinatei de schi alpin

Schioarea Ania Monica Germaine Caill a încheiat, luni, pe locul 34 cursa de coborâre din cadrul supercombinatei de schi alpin de la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, informează site-ul oficial al competiţiei.

405 afișări
Imaginea articolului Ania Monica Germaine Caill, locul 34 în cursa de coborâre a supercombinatei de schi alpin

Ania Monica Germaine Caill, locul 34 în cursa de coborâre a supercombinatei de schi alpin (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Caill a fost ultima sportivă intrată în cursă şi s-a clasat pe ultima poziţie dintre schioarele care au terminat întrecerea.

Ania Monica Germaine Caill a fost cronometrată cu timpul de un minut, 51 de secunde şi 91 de sutimi, cu nouă secunde şi 23 de sutimi mai slab decât câştigătoarea coborârii de la subercombinată, americanca Julia Mancuso.

În urma acestui rezultat, Ania Monica Germaine Caill a ratat calificarea în manşa de slalom a supercombinatei de schia alpin, care este programată tot astăzi, de la ora 13.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici