Antonio Conte nu mai este antrenorul lui Internaţionale Milano

  • Antonio Conte a adus primul titlu pentru Inter Milano după 11 ani.
  • Inter a anunţat despărţirea de Antonio Conte pe site-ul oficial.
266 afișări
Imaginea articolului Antonio Conte nu mai este antrenorul lui Internaţionale Milano

Foto: Profimedia

FC Internazionale Milano confirmă că s-a ajuns la un acord cu Antonio Conte pentru rezilierea contractului său.

„Clubul doreşte să îi mulţumească lui Antonio pentru munca extraordinară pe care a depus-o, culminând cu cel de-al 19-lea titlu de campioni al lui Inter. Antonio Conte va rămâne pentru totdeauna o parte din istoria clubului nostru.”, se precizează în comunicatul oficial al clubului.

Conform publicaţiei „Gazzetta dello sport”, Conte va primi o compensaţie egală cu jumătate din contractul său pentru cei doi ani pe care îi mai avea de derulat la Inter, suma fiind aproximată la 13, 5 milioane euro.

Antonio Conte este dorit de mai multe echipe de top, printre care Real Madrid şi Tottenham.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici