Antonio Puerta, în pericol de moarte, după ce a leşinat pe teren

Fotbalistul Antonio Puerta, de la FC Sevilla, este în pericol de moarte, el fiind spitalizat, duminică, în stare gravă, după ce cu o seară înainte a leşinat pe teren în timpul partidei cu Getafe, câştigată cu scorul de 4-1, în prima etapă a campionatului Spaniei, informează cotidianul AS.

5 afișări
Imaginea articolului Antonio Puerta, în pericol de moarte, după ce a leşinat pe teren

Antonio Puerta, în pericol de moarte, după ce a leşinat pe teren

Internaţionalul spaniol în vârstă de 22 de ani a leşinat pe teren în minutul 30 al meciului cu Getafe. Coechipierul său sârb, Ivica Dragutinovici, s-a grăbit să-i acorde primul ajutor şi a luat măsuri pentru ca Puerta să nu-şi înghită limba. După intrarea pe teren a medicilor, care i-au acordat îngrijiri, fotbalistul şi-a revenit şi a părăsit suprafaţa de joc ameţit, dar pe propriile picioare. El a leşinat, apoi, din nou la vestiare, şi a fost transportat la spital. Puerta a fost înlocuit în minutul 31 cu Duda.

"Viaţa lui Antonio Puerta este în mare pericol şi potrivit medicilor starea sa este îngrijorătoare", scrie AS.

Potrivit preşedintelui clubului, Jose Maria del Nido, fundaşul stânga a suferit mai multe stopuri cardiace. "Au fost mai multe stopuri cardiace. Este internat la terapie intensivă iar starea lui este stabillă. Ne-a fost teamă, foarte teamă pentru viaţa jucătorului", a explicat Del Nido, pentru postul de radio Cadena Ser. La spital, Puerta a fost însoţit şi de căpitanul echipei, Javi Navarro, care nu a evoluat în partida cu Getafe.

Potrivit medicilor, Antonio Puerta nu poate respira singur, fiind conectat la aparate şi suferă de instabilitate hemodinamică. Duminică după-amiază este aşteptat un nou buletin medical.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici