Antrenorul Abel Ferreira l-a înlocuit pe Răzvan Lucescu la PAOK Salonic

PAOK Salonic i-a găsit înlocuitor lui Răzvan Lucescu (50 de ani). Campioana Greciei l-a numit, luni seară, antrenor principal pe Abel Ferreira, portughezul care a semnat un contract pe trei ani cu deţinătoarea eventului în Superliga elenă. PAOK a făcut anunţul oficial pe site-ul clubului.

220 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Abel Ferreira l-a înlocuit pe Răzvan Lucescu la PAOK Salonic

Antrenorul Abel Ferreira l-a înlocuit pe Răzvan Lucescu la PAOK Salonic

Abel Ferreira îl înlocuieşte, astfel, pe Răzvan Lucescu, românul care a adus un titlul istoric la Salonic. Trupa patronată de Ivan Savvidis nu mai câştigate titlul de 34 de ani. Mai mult, grecii au reuşit eventul şi au terminat campionatul fără înfrângere.

"PAOK FC anunţă că s-a înţeţes cu Braga în ceea ce priveşte aducerea lui Abel Ferreira. Portughezul a semnat pe trei ani şi va merge cu PAOK în Olanda, unde va începe pregătirea pentru noul sezon. Bine ai venit, Abel Ferreira!", se arată în comunicatul lui PAOK. Grecii vor juca în preliminariile Ligii Campionilor în sezonul viitor şi au ca obiectiv accederea în grupe.

Abel Ferreira era antrenorul celor de la Braga din 2017, când a fost promovat de la echipa a doua. În cei doi ani a condus echipa în 102 partide şi are o medie de puncte de 1.96/ meci. În sezonul recent încheiat, Braga a terminat pe locul 4. În trecut, a mai antrenat la Sporting, echipa U21 şi echipa a doua.

Răzvan Lucescu a lăsat-o pe PAOK pentru Al Hilal. În Arabia, Lucescu Jr. a fost prezentat oficial şi va încasa un salariu de patru milioane de euro pe an.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici