Antrenorul Franco Foda a fost demis de la Sturm Graz

Conducerea grupării Sturm Graz a renunţat, joi, la serviciile tehnicianului Franco Foda, la o zi după eliminarea din Cupa Austriei, după 2-4 cu ultima clasată din a doua ligă austriacă, Hartberg.

39 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Franco Foda a fost demis de la Sturm Graz

Franco Foda (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Foda avea contract până la finalul acestui sezon, însă după înfrângerea de miercuri oficialii clubului austriac au decis să înceteze imediat colaborarea cu antrenorul german.

La următorul meci de campionat, pe banca tehnică se va afla fostul secund al lui Foda, Thomas Kristl.

Franco Foda era antrenorul echipei Sturm Graz din iunie 2006, el câştigând cu aceasta Cupa Austriei în 2010 şi campionatul Austriei în 2011.

Sturm Graz ocupã în prezent locul cinci în clasamentul primei ligi austriece, cu 41 de puncte, în timp ce liderul Salzburg are 49 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici