Antrenorul Leonardo a anunţat încetarea colaborării cu AC Milan

Antrenorul brazilian Leonardo a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a ajuns la un acord pentru despărţirea, pe cale amiabilă, de gruparea AC Milan, informează cotidianul Gazzetta dello Sport.

17 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Leonardo a anunţat încetarea colaborării cu AC Milan

Antrenorul Leonardo a anunţat încetarea colaborării cu AC Milan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În această dimineaţă m-am întâlnit cu conducerea şi ne aflăm aici pentru a comunica decizia luată de comun acord privind întreruperea colaborării. A fost o decizie de comun acord, luată în mod liniştit, drumurile noastre se despart, însă vor rămâne prietenia şi respectul. Nu este vorba despre nicio surpriză, totul este clar. Am ajuns la sfârşitul colaborării. Obiectivul la care am ţinut atât de mult, calificarea în Liga Campionilor, a fost atins, iar în această dimineaţă am decis să oficializăm această despărţire", a declarat Leonardo.

Prezent la conferinţa de presă, administratorul delegat al grupării AC Milan, Adriano Galliani, a precizat, la rândul său, că regretă această separare. "Îmi pare rău că ne vom despărţi. Repet, nu este vorba despre cineva care părăseşte pe altcineva, împreună am luat această decizie", a spus Galliani.

Leonardo, în vârstă de 40 de ani, a preluat AC Milan la începutul acestui sezon, după plecarea lui Carlo Ancelotti la Chelsea. A fost prima sa experienţă ca antrenor, el ocupând până la acea dată funcţii de conducere în cadrul clubului la care şi-a încheiat cariera de jucător.

AC Milan va întâlni formaţia Juventus, în etapa a XXXVIII-a, ultima, din Serie A, într-un meci fără miză, ţinând cont de faptul că formaţia milaneză şi-a asigurat locul trei în clasament, care aduce un loc în grupele Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici