Antrenorul Marius Şumudică susţine că vrea să îşi prelungească înţelegerea cu Astra Giurgiu

Tehnicianul Marius Şumudică a dezvăluit, miercuri, că îşi va prelungi contractul cu Astra Giurgiu, în cazul în care campioana en titre a Ligii 1 îşi va păstra actualul lot de jucători.

505 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Marius Şumudică susţine că vrea să îşi prelungească înţelegerea cu Astra Giurgiu

Antrenorul Marius Şumudică susţine că vrea să îşi prelungească înţelegerea cu Astra Giurgiu

Şumudică a intrat, în ianuarie, în ultimele şase luni de contract cu formaţia giurgiuveană, iar la acea vreme a anunţat că va părăsi echipa. Între timp, tehnicianul în vârstă de 45 de ani s-a răzgândit şi spune că este pregătit să continue la Astra.

"Mâine (n.r. - joi) va zbura patronul (n.r. - Ioan Niculae) spre Genk. Am avut o discuţie bărbătească. Este un om deschis, dar irascibil, la fel ca mine. Aş semna şi mâine prelungirea cu Astra, dacă ei şi-ar dori să continue cu Şumudică.

Dacă şefii clubului îmi păstrează lotul şi se vor prelungi contractele jucătorilor, atunci mâine semnez contractul cu ochii închişi. La anul, m-aş bate fără probleme la campionat. Pentru mine, relaţia cu jucătorii este ceva vital. Dacă rămânem împreună, atunci ne batem la titlu", a afirmat Şumudică la Digi Sport Matinal.

Antrenorul Astrei consideră că echipa sa păstrează şanse la primele două locuri din Liga 1, chiar dacă, în acest moment, nu este sigură de accederea în play-off-ul competiţiei. "Dacă facem nouă puncte, dar este destul de greu, ne batem la locul de Champions League, la primele două locuri", a adăugat Şumudică.

Marius Şumudică a precizat că nu vrea să antreneze Steaua, în ciuda relaţiei de prietenie pe care o are cu finanţatorul echipei, George Becali.

"Legătura mea de prietenie cu Gigi este una umană, profesională nu poate să existe niciodată. Şumudică nu o să fie niciodată preş, nu o să fac ce îmi spune un patron. Steaua este un subiect închis, fie că se numeşte Steaua, FCSB, FC Star Biscuiţi, Faci Ce Spune Becali sau cum vrea dânsul să o numească.

Eu îl respect pentru că bagă bani în fotbal, dar pentru mine echipa asta nu există şi nu a existat. Probabil că înainte nu aveam valoarea să antrenez echipa asta, dar acum pot, însă nu vreau. Ei au un antrenor pe care-l stimez. Sufletul meu nu poate să se apropie niciodată de o astfel de echipă", a mai spus Marius Şumudică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici