Antrenorul PSV Eindhoven: Rapid este cel mai periculos adversar din grupă

Antrenorul echipei PSV Eindhoven, Fred Rutten, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că Rapid Bucureşti, adversara din etapa a II-a a Ligii Europa, este cea mai dificilă formaţie din grupă.

242 afișări
Imaginea articolului Antrenorul PSV Eindhoven: Rapid este cel mai periculos adversar din grupă

Fred Rutten (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ştiu că s-a jucat un meci aseară (n.r. - marţi seară) pe acelaşi stadion şi sper ca gazonul să nu fie prea afectat. Rapid este cel mai periculos adversar din grupă, pentru că am analizat toate echipele, iar pe celelalte le-am putea învinge mai uşor. Noi suntem favoriţii grupei, sperăm să câştigăm, dar există şi posibilitatea de a pierde. Cred că Rapid este o echipă adevărată", a spus Rutten.

Mijlocaşul Georginio Wijnaldum a afirmat că Rapid este o echipă pe care cu greu o poţi învinge pe teren propriu. "Am fi mulţumiţi şi cu un egal. Rapid şi PSV sunt favoritele grupei, dar asta nu înseamnă şi că se vor califica. Nu cunosc foarte multe despre Rapid. Ştiu doar că este o echipă dificilă pe care cu greu o poţi învinge pe teren propriu", a precizat Wijnaldum.

Echipa Rapid Bucureşti va întâlni, joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională, formaţia PSV Eindhoven, într-o partidă din etapa a II-a a grupei C a Ligii Europa, în direct la Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici