Antrenorul Răzvan Lucescu, PERFORMANŢĂ majoră. PAOK Salonic, echipa antrenată de român, a câştigat Cupei Greciei

După ce a câştigat titlul cu PAOK Salonic, primul după 34 de ani, antrenorul român Răzvan Lucescu a reuşit, sâmbătă seară, eventul, cucerind şi Cupa Greciei. PAOK a învins-o în finala de la Atena pe AEK, 1-0, după golul marcat de Akpom în finalul primei reprize.

2748 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Răzvan Lucescu, PERFORMANŢĂ majoră. PAOK Salonic, echipa antrenată de român, a câştigat Cupei Greciei

Antrenorul român Răzvan Lucescu, performanţă majoră. PAOK Salonic a câştigat Cupei Greciei împotriva echipei AEK Atena

Este primul event din istoria clubului din Salonic şi a treia Cupă a Greciei la rând.

Răzvan Lucescu a fost pe bancă la ultimele două, toate cele trei trofee fiind cucerite în faţa lui AEK Atena.

PAOK întrerupe aşadar supremaţia echipelor din Atena şi va juca în turul trei preliminar al Ligii Campionilor în sezonul viitor, urmând să atace prezenţa în grupele celei mai importante competiţii la nivelul echipelor de club.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici