Aproximativ 8.000 de bilete vândute până în prezent pentru meciul FC Timişoara - Dinamo

Directorul economic al clubului FC Timişoara, Ion Negrei, a declarat că până vineri după amiază s-au vândut circa 8.000 de bilete pentru partida FC Timişoara-Dinamo, care va avea loc, sâmbătă, pe stadionul "Dan Păltinişanu", în etapa a XIV-a a Ligii I.

15 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 8.000 de bilete vândute până în prezent pentru meciul FC Timişoara - Dinamo

Aproximativ 8.000 de bilete vândute până în prezent pentru meciul FC Timişoara - Dinamo (Imagine: Mediafax Foto)

Tichetele s-au pus în vânzare joi dimineaţa şi vor fi comercializate până sâmbătă, la ora 18.30.

"În ziua meciului, biletele se vând doar la stadion. Cu două ore înaintea fluierului de start, oprim vânzarea", a precizat Negrei.

Arena "Dan Păltinişanu" din Timişoara are o capacitate de 32.019 locuri. Clubul Dinamo are alocate 700 de bilete pentru partida de la Timişoara.

Întâlnirea FC Timişoara -Dinamo, din etapa a XIV-a a primei ligi, este programată sâmbătă, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici