Arbitrul Aurelian Bogaciu a fost eliberat

Arbitrul Aurelian Bogaciu a fost eliberat, joi, din arestul Poliţiei Judeţene Argeş, el declarându-se bucuros de această decizie a instanţei.

134 afișări
Imaginea articolului Arbitrul Aurelian Bogaciu a fost eliberat

Arbitrul Aurelian Bogaciu va fi pus în libertate (Imagine: Ştefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

Arbitrul Bogaciu a ieşit din arestul Poliţiei Argeş în jurul orei 16.30

"Sunt foarte bucuros de această decizie a instanţei. Mă bucur să fiu cu familia mea. Să vă bucuraţi de fiecare clipă pe care o aveţi", le-a spus Bogaciu jurnaliştilor.

Curtea de Apel Piteşti a decis ca arbitrul Aurelian Bogaciu să fie eliberat deîndată, după ce a respins recursul făcut de procurorii DNA.

Magistraţii i-au impus arbitrului interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu, acesta având, de asemenea, o serie de alte restricţii.

Astfel, arbitrul Aurelian Bogaciu trebuie să se prezinte la Poliţie conform programului de supraveghere întocmit de către anchetatori sau ori de câte ori este chemat şi îi este interzis să deţină, să folosească sau să poarte arme. Totodată, Bogaciu are interdicţia de a merge la sediile cluburilor sportive, la sediul Federaţiei Române de Fotbal şi al Comisiei Centrale de Arbitri.

Cristi Gălăţanu, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Piteşti, a declarat că, practic, magistraţii Curţii de Apel Piteşti au menţinut decizia Tribunalului Argeş de a nu prelungi mandatul de arestare preventivă în cazul lui Aurelian Bogaciu şi de a înlocui măsura arestului preventiv cu cercetarea în stare de libertate, cu anumite restricţii.

Tribunalul Argeş a decis, marţi, ca mandatul de arestare emis pe numele arbitrului Aurelian Bogaciu să nu fie prelungit, magistraţii respingând astfel propunerea procurorilor DNA în acest sens. Decizia a fost atacată cu recurs de către procurorii DNA.

Arbitrul Aurelian Bogaciu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, în noaptea de 29 spre 30 aprilie, sub acuzaţia de luare de mită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici