Arbitrul Ovidiu Haţegan a devenit miercuri pasagerul 1 milion, din 2023, pe Aeroportul Timişoara

Arbitrul Ovidiu Haţegan, revenit acasă după ce a fost oficial în camera VAR la meciul din Champions League, Barcelona - Antwerp, jucat marţi pe Nou Camp, a devenit miercuri pasagerul cu numărul un milion din 2023, pe Aeroportul Internaţional Timişoara Traian Vuia.

215 afișări
Imaginea articolului Arbitrul Ovidiu Haţegan a devenit miercuri pasagerul 1 milion, din 2023, pe Aeroportul Timişoara

Potrivit reprezentanţilor aeroportului, Ovidiu Haţegan a sosit la bordul aeronavei Lufthansa, pe o cursă München-Timişoara.

„Lufthansa este un partener de cursă lungă, mai ales prin faptul că anul acesta avem chiar majoratul colaborării dintre AIT şi compania germană. Operarea cursei München-Timişoara a început în 2005, iar astăzi are cele mai multe frecvenţe şi cei mai mulţi pasageri de pe cursele externe”, a spus Daniel Stamatovici, directorul general al AIT TV.

Reprezentanţii aeroportului susţin că Ovidiu Haţegan a declarat că zboară de 20 de ani de la Timişoara spre destinaţii din întreaga lume şi că apreciază mult condiţiile oferite de aeroport.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici