Argăseală: În mod normal, ar trebui să trecem de Ujpest

Preşedintele FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, luni, că formaţia "roş-albastră" ar trebui să treacă în turul trei preliminar al Ligii Europa după dubla manşă cu gruparea maghiară Ujpest FC, dar a avertizat că în fotbal există cele mai multe surprize.

13 afișări
Imaginea articolului Argăseală: În mod normal, ar trebui să trecem de Ujpest

Argăseală: În mod normal, ar trebui să trecem de Ujpest (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"În mod normal, după această dublă cu Ujpest ar trebui să fim calificaţi în turul următor. Însă meciurile oficiale au întotdeauna o încărcătură specială. Nimeni de la Steaua nu se consideră deja calificat. Nu este ca o regulă matematică, în fotbal există cele mai multe surprize", a spus Argăseală.

Steaua Bucureşti va întâlni formaţia Ujpest (Ungaria), în turul doi preliminar al Ligii Europa.

Steaua va juca turul pe teren propriu, la 16 iulie, în timp ce returul se va disputa în Ungaria, la 23 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici