Arnold Schwarzenegger, antrenament sub îndrumarea Nadiei Comăneci - VIDEO

Actorul american Arnold Schwarzenegger a postat pe pagina sa de Facebook o înregistrare video în care apare antrenându-se în sală sub îndrumarea fostei gimnaste Nadia Comăneci, el declarându-se încântat de experienţă.

436 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger, antrenament sub îndrumarea Nadiei Comăneci - VIDEO

Arnold Schwarzenegger (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

"Este extraordinar să vii devreme la sală şi să ai ca antrenoare o campioană olimpică - mulţumesc, Nadia Comăneci! 10 repetări în onoarea primului 10 perfect de la Jocurile Olimpic", a notat fostul guvernator al statului California pe pagina sa de pe reţeaua de socializare.

În înregistrarea video, Nadia Comăneci poate fi văzută numărând repetările, iar când ajunge la cifra 10 fosta sportivă spune amuzată: "Este cifra mea norocoasă". La final, Schwarzenegger o îmbrăţişează pe Nadia Comăneci şi îi mulţumeşte, adresându-se apoi fanilor: "Nadia a fost partenera mea de antrenament astăzi, ce părere aveţi? Şi antrenoarea mea..."

It is fantastic to get to the gym early and have an Olympic champion as your trainer - thanks Nadia Comaneci! 10 reps to honor the first perfect 10 score in the Olympics.

Posted by Arnold Schwarzenegger on Saturday, August 1, 2015

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici