Seria "Terminatorul" va avea o continuare fără Arnold Schwarzenegger

Celebra serie de acţiune SF "Terminatorul" va avea o continuare, dar actorul Arnold Schwarzenegger, devenit între timp guvernator al Californiei, nu va mai avea un rol în această producţie, au confirmat realizatorii, informează variety.com.

2 afișări

Recent fondata companie Halcyon Co.a cumpărat toate drepturile asupra francizei de succes "Terminatorul" de la Andy Vajna şi Mario Kassar contra unei sume care nu a fost dată publicităţii.

Scenariul filmului "Terminatorul 4" va fi scris de autorii scenariului celei de-a treia părţi a seriei, "Terminatorul 3: SupremaţiaRoboţilor", John Brancato şi Michael Ferris.

Nu se ştie încă cine va fi regizorul acestui lungmetraj programat pentru lansare în vara anului 2009, dar se ştie că James Cameron, realizatorul primelor două părţi, nu va ocupa această poziţie.

De asemenea, nu se cunosc numele actorilor principali, dar se ştie că Schwarzenegger, care a jucat în primele trei părţi, nu este disponibil pentru un nou film.

"«Terminatorul» este una dintre cele mai populare şi mai de succes francize care nu sunt deţinute de vreun mare studio de producţie", aspus Victor Kubicek, co-fondator al companiei Halcyon.

Producătorii vor să reinventeze franciza cuajutorul unei noi distribuţii şi al unor noi scenarii, elemente care au funcţionat în cazul altor serii de succes, precum "Batman" şi James Bond".

"Terminatorul 4" va constitui începutul unei noi trilogii şi va prezenta viaţa lui John Connor, ajuns la vârsta de 30 de ani în frunteaunui număr mic de oameni care aurămas pe Pământ şi care luptă împotriva roboţilor.

Seria "Terminatorul" a debutat în anul 1984. Partea a treia a seriei a avut încasări de 430 de milioane de dolari în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici