Aron Huzu nu este sigur că ar accepta preşedinţia CCA

Fostul arbitru Aron Huzu a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că se va gândi mult înainte de a accepta o eventuală propunere de a prelua funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, după demisia lui Nicolae Grigorescu.

17 afișări
Imaginea articolului Aron Huzu nu este sigur că ar accepta preşedinţia CCA

Aron Huzu nu este sigur că ar accepta preşedinţia CCA (Imagine: Toni Salabaşev/Mediafax Foto)

"Am fost candidat pentru funcţia asta şi înainte, dar nu ştiu dacă FRF mă agrează pe mine. Probabil că preşedintele federaţiei analizează situaţia acum. Nu ştiu dacă aş accepta, trebuie să analizez şi eu situaţia, am o afacere în Păltiniş, trebuie să mă ocup de ea, nu ştiu dacă timpul îmi permite. E o funcţie care implică foarte multă muncă, foarte mult timp. Acum, important este să ducă cineva acest campionat, unul foarte puternic după mine", a spus Huzu.

Vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Nicolae Grigorescu, care deţinea şi prerogative de preşedinte al CCA, şi-a depus, joi, demisia din funcţia pe care o deţinea. Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal va analiza, luni, de la ora 10.00, la Casa Fotbalului, cererea de demisie a lui Nicolae Grigorescu.

Nicolae Grigorescu a preluat prerogativele de preşedinte al CCA la 16 aprilie printr-o decizie a Comitetului Executiv al FRF. El l-a înlocuit pe vicepreşedintele Marcel Lică, cel care s-a autosuspendat de la conducerea CCA, după ce numele său a fost implicat în cazul de corupţie din arbitrajul românesc. Ulterior, Lică a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, de Tribunalul Argeş, sub acuzaţia de luare de mită. Fostul preşedinte al CCA, Gheorghe Constantin, reţinut preventiv pentru 29 de zile în acelaşi caz, şi-a trimis, la 15 aprilie, demisia prin fax la sediul FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici