Arsenal - FC Barcelona, scor 2-2, în prima manşă a sferturilor Ligii Campionilor

Echipa engleză Arsenal Londra a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-0), meciul disputat, miercuri, pe teren propriu, în compania formaţiei spaniole FC Barcelona, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, informează site-ul UEFA.

57 afișări
Imaginea articolului Arsenal - FC Barcelona, scor 2-2, în prima manşă a sferturilor Ligii Campionilor

Arsenal - FC Barcelona, scor 2-2, în prima manşă a sferturilor Ligii Campionilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile gazdelor au fost marcate de Walcott '69 şi Fabregas '86 (penalti), în timp ce pentru FC Barcelona a punctat Ibrahimovici, în minutele 46 şi 59.

În minutul 85, Carles Puyol (FC Barcelona) a primit direct cartonaşul roşu, pentru un fault asupra lui Cesc Fabregas.

Arsenal: Almunia - Sagna (Walcott '66), Vermaelen, Gallas (Denilson '44), Clichy - Fabregas, Song, Abou Diaby - Nasri, Bendtner, Arshavin (Eboue '27). Antrenor: Arsene Wenger.

FC Barcelona: Valdes - Alves, Pique, Puyol, Maxwell - Keita, Busquets, Xavi - Messi (Milito '87), Ibrahimovici (Thierry Henry '77), Pedro Rodriguez. Antrenor: Josep Guardiola.

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Italia, condusă la centru de Massimo Busacca, ajutat la cele două linii de Matthias Arnet şi Francesco Buragina. Arbitru de rezervă a fost Claudio Circhetta.

Returul va avea loc pe 6 aprilie.

Vezi aici rezumatul video al meciului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici