AS Roma l-a cedat definitiv pe Adrian Stoian la Chievo Verona

Oficialii clubului AS Roma au anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că l-au cedat definitiv pe mijlocaşul Adrian Stoian la echipa Chievo Verona, în schimbul internaţionalului american Michael Bradley.

209 afișări
Imaginea articolului AS Roma l-a cedat definitiv pe Adrian Stoian la Chievo Verona

AS Roma l-a cedat definitiv pe Adrian Stoian la Chievo Verona

Stoian, în vârstă de 21 de ani, a fost transferat definitiv în această vară la formaţia AS Roma de la AS Bari în schimbul a circa un milion de euro şi a cedării definitive a portarului Alexandru Pena, care sezonul trecut a fost împrumutat la Dinamo Bucureşti.

Internaţionalul român de tineret va fi coleg la Chievo Verona cu fundaşul Paul Papp, achiziţionat în această vară de la FC Vaslui.

Americanul Michale Bradley a semnat un contract pe patru sezoane cu AS Roma, iar Chievo verona va încasa 3,75 milioane de euro în urma acestui transfer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici