Asafa Powell s-a dopat: Eşantionul B este pozitiv

Analiza eşantionului B a confirmat că sportivii jamaicani Asafa Powell şi Sherone Simpson au folosit substanţe dopante, aşa cum este cazul şi altor trei compatrioţi ai lor, anunţă cotidianul jamaican Gleaner.

149 afișări
Imaginea articolului Asafa Powell s-a dopat: Eşantionul B este pozitiv

Asafa Powell s-a dopat: Eşantionul B este pozitiv (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Comisia antidoping jamaicană (JADCO) a anunţat că a primit rezultatele care confirmă prima analiză pentru cei cinci jamaicani controlaţi la Campionatele Naţionale din iunie.

În iulie, Powell, fost deţinător al recordului mondial la 100 m, a recunoscut că a fost depistat pozitiv şi nu a participat la CM de la Moscova.

Simpson, vicecampioană olimpică la 100 m în 2008, a explicat că la originea controlului său pozitiv ar putea fi un supliment alimentar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici