Ashleigh Barty, numărul 1 WTA, eliminată în turul secund la Rogers Cup

Ashleigh Barty, liderul mondial din circuitul feminin, a fost eliminată în turul secund la Rogers Cup (Toronto, Canada), marţi, după ce a pierdut contra americancei Sofia Kenin, scor 7-6 (5), 3-6, 4-6.

291 afișări
Imaginea articolului Ashleigh Barty, numărul 1 WTA, eliminată în turul secund la Rogers Cup

Ashleigh Barty, numărul 1 WTA, eliminată în turul secund la Rogers Cup

După un prim set foarte disputat, adjudecat de principala favorită a turneului în tie-break, Sofia Kenin a răsturnat situaţia în următoarele două seturi şi a provocat surpriza la Rogers Cup, după aproape două ore, eliminând-o pe Ashleigh Barty, cea care a câştigat Roland Garros în 2019.

Ashleigh Barty va rămâne la Toronto pentru proba de dublu, unde face pereche cu Victoria Azarenka. Cele două le vor întâlni, miercuri, în optimi, pe Julia Goerges şi Karolina Pliskova.

Pentru Sofia Kenin (20 de ani) a fost prima victorie în faţa lui Ashleigh Barty, după patru partide directe, şi primul succes în faţa unui lider mondial.

Americanca se va confrunta în optimile de finală ale turneului de la Toronto cu învingătoarea partidei dintre Victoria Azarenka (39 WTA) şi Dayana Yastremska (33 WTA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici