Astra Giurgiu intră în lupta pentru play-off cu o victorie la Târgovişte

  • Chindia Târgovişte - Astra Giurgiu s-a încheiat 0-1, duminică seara, în etapa a 27-a a Ligii 1.
  • Muntenegreanul Raspopovic a marcat primul gol de la venirea sa la Astra.
231 afișări
Imaginea articolului Astra Giurgiu intră în lupta pentru play-off cu o victorie la Târgovişte

Astra Giurgiu intră în lupta pentru play-off cu o victorie la Târgovişte

Astra Giurgiu a furnizat un rezultat parţial surprinzător prin prisma locurilor ocupate în clasament, Chindia fiind pe 7, iar Astra pe 10 înainte de meci. Astra venea însă după un parcurs foarte bun în ultimele patru partide, în care a adunat 10 puncte din 12 posibile şi cu o victorie se putea angaja în lupta pentru un loc de play-off.

Muntenegreanul Raspopovic a reuşit primul gol în Liga 1, la a patra apariţie în tricoul giurgiuvenilor, aducându-le acestora toate cele trei puncte, cu care au egalat pe Chindia la puncte.

Astra a atacat încă din debutul meciului, dar Aioani a fost la post. Gazdele au irosit apoi două ocazii consistente prin Florea, omul primei reprize. Sousa a replicat pentru Astra, ratând ultima ocazie a reprizei.

Tot Astra a a fost mai periculoasă în partea a doua, Raspopovic deschizând scorul în minutul 74, cu puţin noroc, aflându-se la locul potrivit, după ce coechipierul său, Sousa, a ratat întâlnirea cu balonul, la capătul unei centrări de pe dreapta.

Daniel Popa ar fi putut aduce egalarea pentru Chindia, pe finalul meciului, însă acesta nu a reuşit să fructifice două mari ocazii, în minutele 83 şi 90+4.

Chindia - Astra s-a terminat 0-1, giurgiuvenii trecând pe locul 7, la egalitate de puncte, 35, cu Chindia, care a coborât pe 8.

Ambele echipe sunt la doar 2 puncte de Academica Clinceni, aflată pe locul 6, ultimul ce duce în play-off.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici