Astra Ploieşti - FC Braşov, scor 2-1, în Liga I

Formaţia Astra Ploieşti s-a impus, duminică, în faţa echipei FC Braşov, cu scorul de 2-1 (1-0), într-o partidă contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I.

19 afișări
Imaginea articolului Astra Ploieşti - FC Braşov, scor 2-1, în Liga I

Antrenorul echipei Astra Ploieşti, Nicolo Napoli (Imagine: Bogdan Dănescu/Mediafax Foto)

Ambele goluri ale gazdelor au fost marcate de Liviu Ganea, în minutele 16 şi 83, iar pentru oaspeţi a redus din diferenţă Ilyeş, în minutul 86, din penalti.

1-0: Liviu Ganea a reluat cu capul, de la aproximativ zece metri, din poziţie centrală, după o centrare primită de la Mihalache, de pe partea dreaptă.

2-0: Liviu Ganea a reuşit dubla în urma unui contraatac, finalizat cu capul, la colţul scurt.

2-1: Kruchoswki l-a faultat în careu pe Nicolae Constantin şi arbitrul Radu Petrescu a dictat penalti, transformat cu siguranţ de Illyeş, cu un şut în colţul din dreapta, în timp ce portarul Miron a plonjat în colţul opus.

Astra Ploieşti: 82. Miron - 4. Mihalache, 23. Mendez, 3. Oprsal, 6. Kruchowski - 18. Strătilă (17. Sandu '82), 8. Takayuki, 16. V. Gheorghe, 20. Stan (7. Paulinho '58) - 9. Diego Silva (11. Gussev '67), 19. L. Ganea. Antrenor: Nicolo Napoli.

FC Braşov: 32. Mincă - 20. Voicu, 23. N. Constantin, 55. Nuno Diogo, 3. Ezequias - 14. Roman (24. Landauri '64), 10. Ilyeş, 8. N. Grigore, 7. C. Munteanu (18. Cristescu '78) - 21. Sburlea (19. Savici '68), 11. Zaharia. Antrenor: Viorel Moldovan.

Cartonaşe galbene: Oprsal '24, Takayuki '77 / N. Constantin '30, Roman '51, Ezequias '63.

Arbitri: Radu Petrescu - Eduard Dumitrescu, Sebastian Gheorghe - Mugurel Vădan.

Observatori: Octavian Goga, Nicolae Rainea.

Supervizor: Valentin Alexandru.

La meci au asistat aproxiamtiv 2.000 de spectatori.

Înaintea partidei a fost ţinut un moment de reculegere în memoria fostului arbitru internaţional şi membru al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Mircea Salomir, care a decedat în noaptea de marţi spre miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici