Atletico Madrid va avea tricouri cu imagini ale fanilor pe spate

Echipa Atletico Madrid va evolua, din 28 ianuarie, cu tricouri ce vor avea imagini ale fanilor în zona în care este scris numărul, ca urmare a unui contract cu firma Playing2

138 afișări
Imaginea articolului Atletico Madrid va avea tricouri cu imagini ale fanilor pe spate

Atletico Madrid va avea tricouri cu imagini ale fanilor pe spate (Imagine: Shutterstock)

Atletico a semnat contractul cu firma respectivă pentru a le oferi suporterilor posibilitatea de a susţine echipa într-un mod mai direct şi activ. Astfel, fiecare suporter va avea posibilitatea de a fi "alături de jucători la toate meciurile, prin încorporarea fotografiei sale în numărul fotbalistului său preferat", informează cotidianul As.

Tricourile cu fotografii ale fanilor vor fi folosite de fotbalişti începând din data de 28 ianuarie, când Atletico va juca un meci cu Osasuna Pamplona.

Cei care doresc ca imaginea lor să se afle pe un tricou al echipei Atletico Madrid pot cumpăra cu doar 14,90 euro un spaţiu în acest sens, până la sfârşitul anului, prin intermediul site-ului oficial al clubului sau pe pagina oficială a firmei implicate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici