Au fost anunţate preţurile biletelor la partida Turcia - România. Cât costă un tichet pentru fanii "tricolori"

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, miercuri, preţurile la partida Turcia-România, din etapa a treia a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, ce se va disputa la 12 octombrie, ora 20.30, pe stadionul echipei Fenerbahce Istanbul, "Şukru Saracoglu".

536 afișări
Imaginea articolului Au fost anunţate preţurile biletelor la partida Turcia - România. Cât costă un tichet pentru fanii "tricolori"

Au fost anunţate preţurile biletelor la partida Turcia - România. Cât costă un tichet pentru fanii "tricolori" (Imagine: Mircea Rosca / MediafaxFoto)

"Preţul unui bilet este de 10 euro, plata urmând a fi făcută exclusiv în euro. Persoanele care vor cumpăra bilete vor trebui să aibă asupra lor Cartea/Buletinul de Identitate, iar în cazul delegaţilor firmelor, şi delegaţia/împuternicirea", se arată în comunicatul FRF.

Biletele se vor putea achiziţiona exclusiv de la Casa Fotbalului în perioada 27 septembrie - 5 octombrie.

Programul în care suporterii pot achiziţiona bilete este de luni până joi în intervalul 10.00-16.00, iar vineri între 10.00 şi 14.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici