Au fost puse în vânzare biletele pentru amicalul România U21 - Belgia U21

FRF a pus în vânzare biletele pentru meciul amical România U21 - Belgia U21, programat pentru 15 noiembrie, pe stadionul campioanei CFR Cluj. Preţul general pentru suporteri este de zece lei, aşa cum s-a întâmplat şi la meciul cu Ţara Galilor, disputat tot în Gruia.

587 afișări
Imaginea articolului Au fost puse în vânzare biletele pentru amicalul România U21 - Belgia U21

Au fost puse în vânzare biletele pentru amicalul România U21 - Belgia U21

Biletele sunt disponibile online începând de luni, 29 octombrie, numai pe site-urile bilete.frf.ro şi pe bilete.ro. Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data şi locul naşterii ale titularului vor fi inscripţionate pe toate).

Tichetele sunt disponibile numai prin opţiunea Print-at-home, prin care suporterii îşi pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. În cazul achiziţionării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepţionate pe adresa de e-mail).

Din data de 14 noiembrie, biletele vor fi disponibile şi la casieriile stadionului, între orele 12:00-19:00, iar în ziua meciului de la ora 12:00 până la ora de start a partidei, 19:00.

România s-a calificat la Campionatul European, după o pauză de 20 de ani. În Italia şi San Marino s-au mai calificat: Croaţia, Italia, Spania, Anglia, Serbia, Germania, Belgia, Danemarca şi Franţa. La baraj vor merge Grecia, Polonia, Austria şi Portugalia. După cele zece etape ale campaniei, România se poate mândri cu cea mai bună defensivă. Tricolorii mici au încasat doar patru goluri în actuala campanie. Cinci echipe naţionale vor merge fără înfrângere la EURO: Anglia, Belgia, Serbia, Franţa şi România. Ar mai fi şi Polonia, care însă va merge la baraj, astfel că poate rata prezenţa la turneul final.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici