Au plătit 50 000 de euro pentru a vedea ultimele meciuri din cariera lui Kobe Bryant: "Trăim o singură dată" - VIDEO

Miercuri noapte, Kobe Bryant va juca ultimul meci al carierei, contra echipei Utah Jazz. În vârstă de 37 de ani, Bryant a cucerit 5 titluri în NBA şi este cel mai bun marcator din istoria celor de la Los Angeles Lakers, cu 33 583 de puncte.

311 afișări
Imaginea articolului Au plătit 50 000 de euro pentru a vedea ultimele meciuri din cariera lui Kobe Bryant: "Trăim o singură dată" - VIDEO

Au plătit 50 000 de euro pentru a vedea ultimele meciuri din cariera lui Kobe Bryant: "Trăim o singură dată" (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Doi cetăţeni americani stabiliţi la Milano, Shazain Khan, 23 de ani şi Ayaaz Habibullah, 28 de ani, au plecat în Statele Unite pentru a-l vedea jucând pe Kobe Bryant în ultimele sale meciuri din carieră, anunţă cotidianul italian, La Stampa.

Cei doi l-au urmărit din tribune pe Bryant la meciurile jucate de Los Angeles Lakers în Philadelphia, Memphis, Chicago, Sacramento, Oklahoma City, Denver, Cleveland şi Portland, iar călătoria i-a costat nu mai puţin de 50 00 de euro.

"Trăim o singură dată, iar Kobe Bryant reprezintă foarte mult pentru generaţia noastră. Mi-am lăsat locul de muncă şi mi-am părăsit prietena pentru a vedea ultimele jocuri ale lui Bryant.", a declarat Khan pentru La Stampa.

În vârstă de 37 de ani, Kobe Bryant se va retrage oficial din baschet în această noapte, după jocul Los Angeles Lakers-Utah Jazz. De 5 ori campion în NBA, Bryant este cel mai bun marcator din istoria lui Lakers, cu 33 583 de puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici