Australia s-a calificat în semifinalele ATP Cup, după victoria dramatică cu Marea Britanie

Australia s-a calificat în semifinalele competiţiei masculine pe echipe ATP Cup, joi dimineaţa, la Sydney, după ce a eliminat dramatic Marea Britanie, scor 2-1, în urma meciului de dublu dintre cuplurile Alex De Minaur/ Nick Kyrgios şi Jamie Murray/ Joe Salisbury.

105 afișări
Imaginea articolului Australia s-a calificat în semifinalele ATP Cup, după victoria dramatică cu Marea Britanie

Sursa FOTO: Hepta.ro

După 1-1 în urma partidelor de simplu, Alex De Minaur şi Nick Kyrgios au învins dramatic, în super-tie-break, perechea formată din Jamie Murray şi Joe Salisbury, scor 3-6, 6-3, 18-16. Australienii au salvat patru mingi de meci şi s-au calificat în semifinalele ATP Cup, după un meci de dublu care a durat o oră şi 35 de minute.

În meciurile de simplu, Nick Kyrgios l-a învins pe Cameron Norrie, scor 6-2, 6-2, însă britanicii au restabilit egalitatea după triumful lui Daniel Evans în faţa lui Alex De Minaur, scor 7-6 (4), 4-6, 7-6 (2).

Australia, care s-a calificat în semifinala ediţiei inaugurale a ATP Cup, desfăşurată chiar pe teren propriu, a ajuns în fazele eliminatorii după ce a câştigat grupa F. În penultimul act, sâmbătă, adversară îi va fi câştigătoarea din duelul Belgia-Spania.

Joi, la Sydney, se mai dispută sfertul de finală dintre Argentina şi Rusia. Vineri, în aceeaşi fază a competiţiei, au loc confruntările Serbia-Canada şi Spania-Belgia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici