Autorităţile italiene i-au confiscat lui Maradona o pereche de cercei

Poliţia financiară italiană a confiscat, vineri, o pereche de cercei aparţinându-i selecţionerului Argentinei, Diego Maradona, care în prezent urmează o cură de slăbire în localitatea Merano şi care are datorii de peste 36 milioane de euro la fisc.

62 afișări
Imaginea articolului Autorităţile italiene i-au confiscat lui Maradona o pereche de cercei

Autorităţile italiene i-au confiscat lui Maradona o pereche de cercei, în contul datoriei la fisc (Imagine: Mediafax Foto)

Valoarea cerceilor este estimată la 4.000 de euro, potrivit agenţiei ANSA.

În 2006, când Maradona a fost prezent la Napoli pentru un meci de binefacere, autorităţile italiene i-au confiscat două ceasuri de lux, estimate la 11.000 de euro.

În 2005, Curtea de Casaţie l-a condamnat pe fostul star al echipei de fotbal din Napoli (1984-1991) să plătească aproximativ 36 milioane de euro fiscului italian. În timpul ultimilor ani petrecuţi în Italia, Maradona nu şi-a achitat impozitele pe venituri.

Potrivit Asociaţiei Contribuabililor Italieni, dintre cei 36 de milioane de euro, 23,5 milioane de euro reprezintă dobânzi moratorii (dobânzi socotite de la data acordării moratoriului până la achitarea datoriilor).

Selecţionerul Argentinei se află în Italia, unde urmează o cură de slăbire într-o clinică din localitatea balneară Merano. El va sta una sau două săptămâni în centrul de sănătate Henry Chenot, instalat în hotelul Palace din Merano.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici