Autorităţile sucevene vor să înfiinţeze o bază sportivă la cota 1500, în Munţii Călimani

Ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ritzi, va vizita, vineri, zona de nord a Munţilor Călimani, unde autorităţile sucevene doresc să construiască, la cota 1500, o bază sportivă modernă pentru sporturile de iarnă, a anunţat, joi, preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

4 afișări

Flutur a declarat, într-o conferinţă de presă, că ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ritzi se va afla, vineri, în judeţul Suceava, urmând să participe, dimineaţa, la o întâlnire cu primarii din judeţ, cărora le va explica descentralizarea domeniului de care răspunde.

Totodată, ministrul va vizita Liceul cu program sportiv din Suceava, baza sportivă a Clubului municipal din Suceava, cea a Universităţii sucevene şi se va întâlni cu echipa de handbal masculin CSU Bucovina, care a ajuns în finala Chalenge Cup, urmând să discute cu autorităţile sucevene despre înfiinţarea unui centru de performanţă pentru handbal masculin.

Ea va pleca apoi la Vatra Dornei, unde va vizita Clubul Sporturilor de Iarnă, iar apoi va merge în Munţii Călimani, unde autorităţile sucevene intenţionează să înfiinţeze o bază sportivă pentru sporturi de iarnă la cota 1500.

"Avem depus un proiect pentru această bază sportivă modernă, la cota 1500, pe zona de nord a munţilor Călimani", a spus Flutur.

La Vatra Dornei este aşteptat, vineri, şi ministrul Finanţelor, Gheorghe Pogea, care urmează să se întâlnească, la sediul Primăriei, cu oameni de afaceri din judeţ. Pogea va avea dimineaţa, la Suceva, o întâlnire cu primarii suceveni, cu care va discuta atât despre descentralizarea ministerelor, cât şi despre deblocarea proiectului judeţean de utilităţi.

La Vatra Dornei, Pogea va vizita şi baza de tratament pentru găsirea unor soluţii pentru dezvoltarea turismului balnear în zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici