Avădanii: La Oltchim vreau şi pot să demonstrez că am valoare

Handbalista Elena Avădanii a declarat că s-a acomodat rapid la Oltchim Râmnicu Vâlcea, formaţie la care s-a transferat în urmă cu puţin timp şi crede că în perioada imediat următoare îşi va intra în ritm şi va ajuta echipa campioană.

101 afișări
Imaginea articolului Avădanii: La Oltchim vreau şi pot să demonstrez că am valoare

Jucătoarea Adriana Nechita (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu am jucat la Rulmentul Braşov, acum am venit la Vâlcea, este ca şi cum un fotbalist se transferă de la Steaua la Dinamo sau invers. Pe majoritatea fetelor le ştiam deja, nu a fost problemă de acomodare. Încet, încet mi-am intrat în ritm. Eu ştiu ce pot şi vreau să demonstrez că am valoare. Concurenţa pe postul meu este una foarte mare la Oltchim, Adriana Nechita şi Ramona Maier fiind handbaliste de o certă valoare. Până la urmă aşa şi trebuie să fie la o echipă mare aşa cum este Oltchim", a spus Avădanii.

Elena Avădanii aşteaptă cu nerăbdare debutul său în Liga Campionilor:

"La Braşov am jucat doar un tur preliminar în Liga Campionilor, în grupe nu am ajuns niciodată în cariera mea şi normal că mă bucur că voi avea şansa să fiu în teren într-o astfel de competiţie. Sperăm să ajungem cât mai sus, să jucăm măcar semifinalele".

În ceea ce priveşte echipa naţională, Avădanii a declarat: "Deocamdată îmi doresc să fiu sănătoasă, să ajut Oltchimul şi dacă va fi nevoie de mine normal că voi răspunde la eventualele convocări".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici