Avocat: FC Argeş se va prăbuşi dacă Penescu nu va fi eliberat

Florentin Sorescu, apărătorul finanţatorului FC Argeş, Cornel Penescu, a declarat, miercuri, că, din discuţiile cu clienţii săi din dosarul corupţiei din arbitraj, a reieşit că echipa se va "prăbuşi" dacă patronul clubului nu va fi elibertat în cel mult două luni.

12 afișări
Imaginea articolului Avocat: FC Argeş se va prăbuşi dacă Penescu nu va fi eliberat

Finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Tocmai am vorbit cu celălalt inculpat (Liviu Făcăleaţă, directorul general al hipermarketului PIC - n.r.) care mi-a relatat faptul că dacă domnul Penescu nu e în două luni afară, FC Argeş este «out». Realitatea este că o echipă de fotbal nu este ceva prea uşor de întreţinut şi dacă nu există finanţare, atunci orice echipă se poate prăbuşi. Făcăleaţă mi-a spus că l-a mai sfătuit pe Cornel Penescu să renunţe la fotbal, dar că acesta nu a vrut, motivând că nu este echipa lui, este echipa Piteştiului şi a judeţului şi nu are cum să renunţe, deşi o echipă de fotbal înghite bani cu nemiluita", a declarat Florentin Sorescu.

În jurul orei 18.30, Liviu Făcăleaţă, directorul general al hipermarketului PIC, a ieşit din sediul Serviciului teritorial Piteşti al DNA şi a fost transportat în arestul Poliţiei Argeş. La ieşirea din sediul DNA, membrii familiei acestuia i-au spus că vor veni să-l viziteze la arest, Făcăleaţă răspunzându-le că până la Paşte se va întoarce acasă.

La ora transmiterii acestei ştiri, la DNA Piteşti se mai afla finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, care asistă în continuare la desigilarea probelor ridicate din sediile clubului de fotbal FC Argeş şi al societăţii PIC.

Finanţatorul clubului de fotbal FC Argeş, Cornel Penescu, şi directorul general al hipermarketului PIC, Liviu Făcăleaţă, arestaţi preventiv sub acuzaţia de dare de mită, au fost aduşi, miercuri, în jurul orei 15.00, din arestul IPJ Argeş, la sediul Serviciului Teritorial Piteşti al DNA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici