Avocat: Fiorentina a dat dovadă de înverşunare faţă de Mutu

Avocatul Paolo Rodella a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că gruparea Fiorentina a dat dovadă de "înverşunare" faţă de jucătorul Adrian Mutu, pe care l-a exclus de la antrenamente şi pregătire, menţionând că gruparea viola a iniţiat 10 acţiuni împotriva românului numai în ultimul an.

23 afișări
Imaginea articolului Avocat: Fiorentina a dat dovadă de înverşunare faţă de Mutu

Avocat: Fiorentina a dat dovadă de înverşunare faţă de Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mi se pare corect să clarificăm poziţia noastră în cazul problemelor dintre Mutu şi Fiorentina. Procedurile disciplinare ale Fiorentinei contra acestui băiat în ultimul an au fost în număr de 10. Din punctul nostru de vedere, ştiind că Adrian nu este un sfânt, este vorba de o înverşunare a clubului faţă de jucător. Din aceste zece proceduri, trei au fost respinse complet. Trei au fost executate 20 la sută, alte trei la 50 la sută şi una este în discuţie. Acest lucru înseamnă că solicitările, de ridicată valoare economică, sunt consecinţa unei atitudini prea aspre a societăţii în ceea ce-l priveşte pe Adrian. Climatul intern la club nu este unul plăcut pentru jucătorul meu", a declarat Rodella.

Vineri, pe site-ul oficial, Fiorentina a anunţat că a decis excluderea jucătorului român de la antrenamente şi pregătire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici