Avocatul lui Benzema solicită ridicarea acuzaţiilor pentru clientul său pe baza unei noi mărturii

Avocatul lui Karim Benzema, Sylvain Cormier, a solicitat, duminică, audierea fostei iubite a jucătorului, mărturie care ar duce, în opinia sa, la ridicarea acuzaţiei de solicitare a serviciilor sexuale unei minore, pentru care este cercetat, informează publicaţia Le Parisien.

15 afișări
Imaginea articolului Avocatul lui Benzema solicită ridicarea acuzaţiilor pentru clientul său pe baza unei noi mărturii

Avocatul lui Benzema solicită ridicarea acuzaţiilor pentru clientul său pe baza unei noi mărturii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Benzema, 22 de ani, a fost pus, marţi, sub acuzare pentru "solicitarea serviciilor unei prostituate minore" de către un judecător de instrucţie din Paris, însă a fost pus în libertate sub control judiciar.

"Există o mărturie depusă în biroul judecătorului, o mărturie serioasă şi verificabilă. Femeia respectivă trebuie audiată în cadrul anchetei, iar depoziţia ei trebuie verificată, deoarece este necesară scoaterea urgentă a lui Benzema de sub control judiciar", spus Cormier.

Karim Benzema (Real Madrid) şi Franck Ribery (Bayern Munchen) au fost acuzaţi pentru solicitarea serviciilor unei prostituate minore. Tânăra Zahia Dehar a declarat că a avut o relaţie sexuală plătită cu Ribery, în 2009, când ea avea 17 ani, făcându-l pe acesta să creadă că este majoră. Ea a mai spus că a întreţinut acelaşi gen de relaţii şi cu Benzema, în 2008.

Ribery a recunoscut, în faţa anchetatorilor, că a avut o relaţie cu respectiva prostituată şi că i-a plătit acesteia un voiaj şi un sejur în Bavaria.

Benzema a spus, la rândul său, în data de 3 mai, că nu se simte ingrijorat şi că nu are nimic să-şi reproşeze în acest caz. Miercuri, el a negat din nou acuzaţiile aduse.

În Franţa, întreţinerea de raporturi sexuale cu minori atrage o condamnare la trei ani de închisoare şi o amendă de 45.000 de euro. Aceste pedepse sunt valabile însă numai în cazul în care inculpatul ştia că partenerul este minor, iar acuzarea o poate dovedi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici