Karim Benzema, inculpat pentru "solicitarea serviciilor unei prostituate minore"

Atacantul echipei Real Madrid, Karim Benzema, a fost pus sub acuzare pentru "solicitarea serviciilor unei prostituate minore" de către un judecător de instrucţie din Paris, însă a fost pus în libertate sub control judiciar, informează AFP, care citează surse apropiate dosarului.

193 afișări
Imaginea articolului Karim Benzema, inculpat pentru "solicitarea serviciilor unei prostituate minore"

Karim Benzema, inculpat pentru "solicitarea serviciilor unei prostituate minore" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Karim Benzema, în vârstă de 22 de ani, a fost inculpat pentru "solicitarea serviciilor unei prostituate minore" de către judecătorul de instrucţie Andre Dando, care se ocupă de ancheta privind cazul de proxenetism ce vizează celebrul Cafe Zaman din Paris.

Jucătorul francez a fost pus în libertate.

Aceeaşi acuzaţie i-a fost adus unui alt internaţional francez, mijlocaşul Franck Ribery, dar şi cumnatului acestuia.

Cei doi jucători au fost audiaţi, marţi, timp de mai multe ore, la sediul Brigăzii de represiune a proxenetismului (BRP), după care au fost prezentaţi în faţa judecătorului de instrucţie.

Tânăra Zahia D. declarase în faţa poliţiştilor de la BRP că a avut o relaţie sexuală plătită cu Franck Ribery, în 2009, când ea avea 17 ani, făcându-l pe acesta să creadă că este majoră. Ea a mai spus că a întreţinut acelaşi gen de relaţii şi cu Benzema, în 2008, dar şi cu un alt internaţional francez, Sidney Govou, însă la momentul respectiv, în martie 2010, devenise majoră.

În Franţa, întreţinerea de raporturi sexuale cu minori atrage o condamnare la trei ani de închisoare şi o amendă de 45.000 de euro. Aceste pedepse sunt valabile însă numai în cazul în care inculpatul ştia că reclamantul este minor, iar acuzarea o poate dovedi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici