Avram speră ca meciul Steaua-Dinamo să fie condus de arbitri din Italia

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că speră ca partida Steaua-Dinamo, din cadrul etapei a V-a a Ligii I, să fie condusă de o brigadă de arbitri din Italia.

58 afișări
Imaginea articolului Avram speră ca meciul Steaua-Dinamo să fie condus de arbitri din Italia

Avram speră ca meciul Steaua-Dinamo să fie condus de arbitri din Italia (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Arbitrul Marius Avram

"Am făcut solicitări către comisii din trei ţări, Italia, Spania şi Ucraina şi am fost acceptaţi de către două. Am vorbit direct cu preşedintele comisiei de arbitri din Italia, domnul Collina şi sperăm ca arbitrii la Steaua-Dinamo să fie din Italia", a spus Avram.

Oficialul CCA susţine că derbiul putea fi condus fără probleme şi de fiul său, centralul Marius Avram. "Dacă era după mine, partida Steaua-Dinamo putea fi arbitrată de Marius Avram. Nu am niciun dubiu că el ar fi putut să conducă un astfel de meci. Chiar şi domnul Huzu, înainte să-şi dea demisia de la Comisie, preconiza să-l delege pe Marius la acest meci", a spus Vasile Avram.

Echipa Steaua întâlneşte, duminică, de la ora 20.45, pe propriul teren formaţia Dinamo, într-o partidă contând pentru etapa a V-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici