Axente: Cred că FC Timişoara va avea din nou cel mai bun atac din Liga I

Fotbalistul echipei FC Timişoara, Mircea Axente, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în opinia sa formaţia bănăţeană va avea din nou cel mai bun atac din Liga I, la fel cum s-a întâmplat în ediţiile precedente de campionat.

17 afișări
Imaginea articolului Axente: Cred că FC Timişoara va avea din nou cel mai bun atac din Liga I

Axente: Cred că FC Timişoara va avea din nou cel mai bun atac din Liga I (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

FC Timişoara a avut cele mai multe goluri înscrise în fiecare dintre ultimele trei ediţii de campionat, iar în acest sezon a marcat 30 de goluri în primele 18 etape, singura formaţie cu mai multe goluri înscrise fiind Dinamo (40).

"Cred că se poate repeta această performanţă. Dacă vor veni victoriile vom avea şi cel mai bun atac (...) Ce-mi doresc eu e ce-şi doreşte şi echipa. În primul rând să facem meciuri frumoase, să avem rezultate bune care să ne ducă pe locul întâi. Ar fi bun şi un loc doi, însă numai comparativ cu locurile trei sau patru. Dacă e să avem acelaşi parcurs din tur, cu multe egaluri, depinde şi de celelalte echipe. Încă nu ne gândim la contracandidate, trebuie să vedem noi cum începem, unde ne aflăm", a spus Mircea Axente, care a marcat de cinci ori în tur.

Fotbalistul este conştient de faptul că în meciurile de pregătire atacul echipei timişorene nu a arătat mare lucru. "Ştim ce ne aşteaptă şi suntem pregătiţi. Poate nu suntem încă sută la sută, dar suntem pregătiţi din toate punctele de vedere. Poate nu e important să dăm goluri în amicale, să le păstrăm pentru meciurile oficiale. Eu nu am înscris, dar nu-mi fac probleme. Ca joc, cel puţin din punctul meu de vedere, am reglat multe dintre probleme. Trebuie să fii concentrat la fiecare antrenament, să dai sută la sută. Domnul Uhrin se bazează pe lucrul ăsta pentru a-şi alege titularii", a declarat atacantul în vârstă de 24 de ani.

Axente a vorbit despre coechiperii săi din linia de atac, recunoscând însă că mai are mult de muncă. "Cu mai toţi colegii cu care am jucat în atac m-am înţeles bine, dar nu ştiu cât de mult contează asta. Magera protejează bine balonul, dă pase bune şi mă poate pune în valoare. Am înţeles că revine şi Mansour, îl aştepăm printre noi la antrenamente. A dat multe goluri în Liga 1, are execuţii surprinzătoare şi este un coleg adevărat. Punctele mele forte în acest moment ar putea fi viteza, viteza de reacţie şi şutul la poartă. Însă mai am mult de lucrat, lovitura de cap, demarcările, trebuie să simt mai bine jocul în unele momente", a afirmat Mircea Axente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici