Badea: Borcea nu se retrage din acţionariatul FC Dinamo

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că preşedintele executiv Cristian Borcea nu intenţionează să se retragă din acţionariatul clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, aşa cum a procedat Vasile Turcu.

15 afișări
Imaginea articolului Badea: Borcea nu se retrage din acţionariatul FC Dinamo

Preşedinte executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea (Imagine: Mediafax Foto)

"Domnul Borcea rămâne în continuare acţionar la Dinamo, nu se retrage. Dânsul rămâne în continuare în funcţia de preşedinte executiv al clubului. Am luat decizia ca doar managementul sportiv, mai exact partea economică, să îi revină de acum înainte domnului Dinu. E vorba despre o restrângere, o redistribuire de atribuţii, nu despre schimbarea funcţiei domnul Borcea", a spus preşedintele CA al FC Dinamo.

În ceea ce priveşte retragerea lui Vasile Turcu, Nicolae Badea a menţionat că pachetul de acţiuni deţinut de acesta va fi redistribuit acţionarilor existenţi în cadrul societăţii. "Domnul Turcu mi-a comunicat decizia fermă de a se retrage de la Dinamo şi de a cesiona acţiunile. Am discutat cu dânsul în mare condiţiile cesiunii, dar cu siguranţă nu vor fi probleme. Pentru aceste acţiuni vor subscrie acţionarii existenţi. Fiecare îşi va exprima dreptul de a subscrie, este vorba despre o procedură care urmează să aibă loc în curând, şi cred că aceste acţiuni vor fi preluate în totalitate de actualii acţionari", a explicat Badea.

Întrebat care este suma pe care o va primi Vasile Turcu în schimbul pachetului de acţiuni pe care îl deţine la Dinamo, Nicolae Badea a răspuns: "Nu pot oferi aceste informaţii, dar condiţiile pe care le pune domnul Turcu pentru cesiunea acţiunilor sunt absolut rezonabile".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici