Badea: Comportamentul celor de la Rapid e surprinzător şi nefiresc

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, s-a declarat surprins de comportamentul conducătorilor FC Rapid, pe care l-a apreciat ca fiind nefiresc, referindu-se la schimbul de jucători Ianis Zicu-Ştefan Grigorie, care urma să fie realizat între cele două grupări.

7 afișări
Imaginea articolului Badea: Comportamentul celor de la Rapid e surprinzător şi nefiresc

Badea: Comportamentul celor de la Rapid e surprinzător şi nefiresc (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"Despre schimbul Zicu-Grigorie întrebaţi-i pe cei de la Rapid. Noi ne-am spus opinia, şi-au spus-o şi ei sâmbătă la o întâlnire, şi-au reconfirmat-o duminică telefonic, după care au dispărut de vreo trei zile. Nu pot să spun decât că sunt surprins de maniera de a te raporta într-o tranzacţie. Nici nu mai are importanţă despre ce jucători era vorba. Vorbim despre comportamentul în relaţia cu Dinamo şi cu FC Timişoara, despre modul în care te comporţi într-o anume situaţie. Mă abţin să fac alte comentarii, pentru mine e surprinzător şi nefiresc comportamentul. Putea să fie unul simplu, elegant, de respect, în care să ne spună că nu mai sunt interesaţi. Nu mai trebuia nimic altceva. Probabil că aerul tare de sub Tâmpa, cu aerul fierbinte din Giuleşti a creat o zonă turbionară comportamentală", a spus Badea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici