Badea: Îmi felicit jucătorii, e prima oară când am văzut spiritul de grup

Antrenorul Ionuţ Badea a declarat, luni seară, după victoria cu Universitatea Craiova, scor 3-1, că a fost prima oară când a văzut spiritul de grup la jucătorii formaţiei Pandurii Târgu Jiu.

18 afișări
Imaginea articolului Badea: Îmi felicit jucătorii, e prima oară când am văzut spiritul de grup

Badea: Îmi felicit jucătorii, e prima oară când am văzut spiritul de grup (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Mă bucur pentru cele trei puncte câştigate. Era o chestiune de timp să vină prima victorie, tot ce s-a întâmplat a fost cu aportul fiecărui jucător, o muncă 100% depusă de ei în teren. E important că am intrat foarte repede în joc şi am reuşit să marcăm foarte repede şi echipa a gestionat foarte bine momentele cheie ale meciului. Au fost şi momente mai puţin bune când atacul poziţional nu a funcţionat foarte bine şi nu a avut efectul scontat", a declarat Ionuţ Badea.

"Felicit jucătorii pentru că au întâlnit o echipă puternică, pentru victorie şi pentru spiritul de echipă, e prima dată când se vede foarte clar forţa de grup. Repet, e prima dată când văd 100% spiritul de grup. Trebuie să rămânem la fel de concentraţi în continuare. Entuziasmul după acest meci trebuie oarecum reţinut pentru că ne aşteaptă un meci deosebit de greu la Brăneşti care poate însemna încă un reviriment al echipei", a spus Badea.

Badea a menţionat că nu s-a gândit niciun moment că meciul nu s-ar putea juca. "Nu am luat în calcul niciun zvon că nu s-ar juca meciul, fiecare jucător a încercat să dea totul în primul rând pentru el pentru că e responsabil fiecare pentru ceea ce face şi apoi la final consecinţa e că ne bucurăm toţi", a afirmat Badea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici