Badea: Sunt în discuţii şi cu alte echipe din Liga I

Antrenorul echipei FC Argeş, Ionuţ Badea, a declarat, miercuri, că a discutat cu conducerile mai multor grupări din Liga I despre o eventuală trecere a lui pe banca tehnică, dar îşi doreşte să continue la clubul din Piteşti dacă vor fi rezolvate toate problemele.

28 afișări
Imaginea articolului Badea: Sunt în discuţii şi cu alte echipe din Liga I

Badea: Sunt în discuţii şi cu alte echipe din Liga I (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Eu acum sunt interesat foarte mult de continuitatea societăţii la FC Argeş. Sunt în discuţii şi cu alte echipe din Liga I, nu pot să vă spun nimic deocamdată pentru că nu există nicio certitudine. Nu pot să discut nimic din moment ce nu există o certitudine", a spus Badea.

Ionuţ Badea a precizat că nu ştie nimic concret despre retrogradarea echipei FC Argeş. "Jucătorii sunt în vacanţă acum, avem un program bine stabilit, toată lumea aşteaptă să vedem ce continuitate va avea echipa în pregătire şi în obiective, strategia folosită şi abia apoi vom vedea şi alte aspecte. Nu există nicio informaţie în acest moment despre o retrogradare, ci numai zvonuri", a mai spus Badea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici