Badea vrea un antrenor care să menţină echipa în lupta pentru titlu

Preşedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, marţi, pentru site-ul oficial al clubului, că oficialii grupării "alb-roşii" caută un antrenor care să accepte accepte condiţiile de performanţă şi de menţinere a echipei în lupta pentru locul întâi.

2 afișări
Imaginea articolului Badea vrea un antrenor care să menţină echipa în lupta pentru titlu

Badea vrea un antrenor care să menţină echipa în lupta pentru titlu

"Sunt mai multe variante, noi va trebui sa căutăm o soluţie ce să dea garanţie, să accepte condiţiile de performanţă şi de menţinere a echipei în lupta pentru locul întâi. Mă feresc să pronunţ nume, atât timp cât mulţi antrenori sunt sub contract şi poate că nici nu am vorbit cu unii. Suntem într-o situatie în care trebuie să luăm o decizie matură şi să nu ajungem la schimbările frecvente pentru care ziarele nu au avut atâtea pagini ca să le consemneze", a declarat Badea.

Mircea Rednic a demsionat, sâmbătă, din funcţia de antrenor al echipei campioane după rezulatele slabe înregistrate în ultima vreme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici