Balaci: Suntem nerăbdători să înceapă campionatul

Managerul general al formaţiei Universitatea Craiova, Ilie Balaci, speră ca gruparea "alb-albastră" să aibă o prestaţie bună tot campionatul şi să continue seria rezultatelor din returul ediţiei trecute a Ligii I dar şi din meciurile amicale.

9 afișări
Imaginea articolului Balaci: Suntem nerăbdători să înceapă campionatul

Balaci: Suntem nerăbdători să înceapă campionatul (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă Ionuţ Popa (n.r. – antrenorul echipei Poli Iaşi) anunţă că vine la victorie la Craiova s-o baza el pe ceva. Are dreptate să gândească aşa, doar n-o să se apuce să declare că vine la înfrângere. Nu va fi vorba de nicio răzbunare în meciul de sâmbătă. Ar fi fost o răzbunare dacă era vorba despre vreo echipă care ne-a bătut nouă ani la rând, aşa cum a făcut-o Universitatea cu adversarul ei. Suntem nerăbdători să înceapă campionatul, vrem să confirmăm, echipa s-a maturizat. Trebuie să continuăm seria rezultatelor din returul sezonului trecut, să avem o prestaţie bună de-a lungul întregului campionat", a menţionat Balaci.

Ilie Balaci este încântat de prestaţia jucătorilor Universităţii Craiova din meciurile amicale.

"Da, este clar că suntem pregătiţi de startul Ligii I. Craiova a jucat aşa de bine, parcă nici nu-mi vine a crede. Nu vreau să mă entuziasmez prea tare, parcă prea a fost frumos. Nu neapărat faptul că am bătut la scor Jiul, un adversar modest, m-a încântat, ci faptul că am văzut la băieti prospeţime, am văzut din nou acea plăcere de a juca. Copiii de pe banca de rezerve abia aşteptau să intre şi să zburde pe teren. Eu vreau să pun totuşi răul în faţă. Nu trebuie să fim foarte încântaţi. La bine, toată lumea e pregătită. Vreau să mă pregătesc în orice eventualitate, ca să nu am vreo decepţie în campionat", a spus Balaci.

Oficialul craiovean crede că liderii echipei în sezonul următor sunt Dorel Stoica şi Mircea Bornescu. "Mi-a plăcut mult determinarea şi seriozitatea de care a dat dovadă Dorel Stoica în meciul cu Jiul. Nu mi se pare că ar încetini jocul prin faptul că evolueaza de-acum la mijloc. Chiar mi se pare că s-a adaptat foarte bine pe noul post. Acele pase lungi pe care le dă de-a lungul unui meci fac parte din arsenalul oricărui fotbalist valoros. Contează mult că au rămas Dorel şi Bornescu la echipă în această vară. Primul e liderul echipei, iar cel de-al doilea nu e vreun portar oarecare", a explicat Balaci.

Universitatea Craiova întâlneşte în prima etapă a Ligii I, sâmbătă, de la ora 18.00, pe teren propriu, formaţia Poli Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici